Saint Gobain

   SAINT-GOBAIN a fost fondata in 1665 de Colbert- ministru al regelui Ludovic al XIV-lea- fiind compania care a livrat oglinzile pentru Sala Oglinzilor din Palatul Versailles.Astazi este unul dintre cele mai mari grupuri la nivel mondial, pozitionandu-se in primele 100 de corporatii ce actioneaza in domeniul productiei si distributiei de materiale de constructii. Este listat la bursele din Paris, Londra, Frankfurt, Zurich,Bruxelles,Amsterdam.

   Ca si dezvoltator, producator si distribuitor de materiale (sticla, materiale de constructii- izolatii, gipscarton, mortare -ceramica, plastic, cristale, materiale abrazive) Saint-Gobain transforma materiile prime in produse de inalta calitate si performata .

   In Romania Saint-Gobain este prezent in urmatoarele domenii: productia de sticla float (Saint-Gobain Glass Romania), izolatii (Saint-Gobain Isover Romania) , gips-carton (Rigips Romania) , mortare industriale (Saint-Gobain Weber Romania), materiale abrazive (Saint-Gobain Abrazivi) , conducte pentru sisteme de alimentare din fonta ductila (Saint-Gobain Conducte) si prelucrarea lemnului (MTI Impex SRL).

COPYRIGHT 2009 S.C. MENTOR S.R.L.